De 3 meest voorkomende telefoonreparaties

meest voorkomende telefoonreparaties

Meest voorkomende telefoonreparaties

We gebruiken met z\’n allen onze telefoon op dagelijkse basis. De een zit er een paar uur per dag op en de ander checkt misschien af en toe social media of pleegt een belletje. Het kan dus weleens voorkomen dat er schade ontstaat, omdat je of zelf niet oplet of iemand anders iets doet met je telefoon. Wat zijn de meest voorkomende telefoonreparaties? Wij hebben het op een rijtje gezet.

Schade aan het beeldscherm

Deze staat met stip op één. De meeste klanten komen aan met schade aan het beeldscherm, meestal zijn het barsten die op de een of andere manier zijn ontstaan. Het kan helaas al gebeuren als je je smartphone uit je hand laat vallen en deze ongelukkig op een betonnen vloer landt. En je ziet het ook maar al te vaak gebeuren als je even niet oplet en hij van de tafel of bank afglijdt. Zonde! Maar gelukkig kun je barsten in het beeldscherm laten repareren.

Waterschade

Een bad vindt je telefoon niet fijn, hij wordt er niet schoner van en gaat alleen maar minder goed werken! Probeer sowieso je telefoon bij water vandaan te halen. Erg leuk om foto\’s op het strand of in het zwembad te nemen, maar het risico is zo wel een stuk groter geworden. Het probleem bij waterschade is dat er snel gehandeld moet worden. Water kan een blijvend effect geven.

Nieuwe batterij

Iedereen wil altijd de snelste en nieuwst telefoon, maar voor degenen die eigenlijk nog een prima telefoon hebben, kan het een idee zijn om een nieuwe batterij te nemen. Deze zorgt er namelijk voor dat je twee jaar oude beestje het langer volhoudt en je geen nieuwe dure afbetaling moet aangaan.

Dit waren de drie meest voorkomende telefoonreparaties die we tegenkomen. Heb je ook een probleem zoals bovenstaand of een ander probleem? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *