Dus je hebt je telefoon scherm gekraakt. Hier is wat te doen.

telefoon scherm

Telefoon Scherm

Het is alsof het in slow-motion gebeurt. Het is alsof je telefoon het ene moment in je handpalm zit en het volgende moment naar de grond accelereert en een duik maakt. Soms gaan de lagen plastic en glas mee, maar al te vaak kan dit resulteren in een afgebroken, gebroken of afgebroken scherm.

\"telefoon

 

Waarom breken schermen zo gemakkelijk?

Ah, de vraag die altijd wordt gesteld Wat maakt dit apparaat van $ 1000 zo vatbaar voor inbraak in de eerste in de eerste

Het komt er alleen op neer dat er een onbereikbare overeenstemming bestaat tussen de verlangens van consumenten en de technische realiteit. We hebben telefoons nodig met enorme schermen die een aantrekkelijke stijl hebben. Maar die dunne randen en bijna randloze schermen vereisen enkele compromissen op het gebied van duurzaamheid.

\”Als je je telefoon laat vallen, wordt de elastische energie die is opgeslagen in het glas van de telefoon omgezet in oppervlakte-energie, waardoor je glas barst\”, legt het bedrijf uit in een blogartikel. \”[Wanneer je je telefoon laat vallen, zal de kracht van de impact de compressie van het oppervlak overwinnen, wat resulteert in kleine spanningen die kunnen leiden tot het verbrijzelen van je scherm.\”

Om dit probleem aan te pakken, experimenteren bedrijven als Apple en Samsung altijd met duurzamer glas dat de druk aankan. Red Zombie zegt dat de meeste bedrijven zink in het aluminium verwerken om een ​​solide basis te vormen voor het ontwerp van de handset.

Optie #3: vervang het scherm zelf

Het is mogelijk om het scherm van de telefoon op eigen kosten te repareren. We raden het Wise Telecom  aan voor fantastische stapsgewijze instructies met afbeeldingen. Er zijn een paar belangrijke zaken waar je op moet letten voordat je besluit deze keuze te maken, kijk eens naar de prijs van het nieuwe scherm. Schermen voor telefoons die tegenwoordig op aanraking gebaseerde interactie en biometrische sensoren bevatten, kosten veel.

Optie #4: schakel een professional in

Je kunt altijd gewoon met je kapotte telefoonscherm de winkel in. Als je een iPhone-persoon bent, zoek dan hier je lokale Apple Store of overweeg om het nieuwe mail-in-reparatieprogramma van Apple uit te proberen. Best Buy werkt op iPhones en Samsung-telefoons. En tot slot heeft Wise Telecom veel vestigingen door het hele land.

als je telefoon scherm kapot is of niet goed werkt, kun je naar onze winkel bij jou in de buurt komen. Strijen, papendrecht, alblasserdam.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *