Een gebroken scherm repareren

gebroken scherm repareren

De nachtmerrie van elke telefoonbezitter. Je betaalt even niet op je telefoon en hij valt uit je hand. Met een gevoel van angst pak je het en je zult zien dat het een gebroken scherm is. Dat is vervelend. Wat kun je doen aan beschadigde schermen? Dat vertellen we de lezer in dit artikel.

Wat is het ergste aan een smartphone met een gebroken scherm?
Er is een telefoon met een onbruikbaar scherm. Het is niet leuk. Dit is het grootste nadeel als je telefoon een onbruikbaar scherm heeft.

Het is lelijk.
Je gebruikt veel een telefoon. Het is de telefoon om mee te kijken. Een kras op het scherm is bijvoorbeeld niet wat je zoekt.

Het is moeilijk te lezen.
Een ander nadeel van telefoons met een beschadigd scherm is dat het onaangenaam is om te lezen. Krijg je een belangrijk bericht dat je door het beschadigde scherm niet goed kunt lezen, dan is dat vervelend. Je kunt niet naar je favoriete Netlifx-film kijken, dat is niet zo vermakelijk.

Let op snijwonden
Een smartphone met een gebroken scherm is niet zo veilig. Het risico bestaat dat u zich ernstig verwondt aan het glas dat versplintert. Dat wil zeggen dat uw telefoon niet langer prettig in het gebruik zal zijn.

Hij is niet goed beschermd.
De meeste telefoons zijn water- en stofbestendig. Echter niet als het scherm beschadigd is. Wordt u getroffen door een hevige regenbui en is alles vochtig? Dan is het de vraag of je telefoon ook met een beschadigd scherm nog kan functioneren. Vergelijkbaar met zand- of stofdeeltjes na een dag in de zon te hebben doorgebracht.

Gooi je weg?
Is een beschadigd scherm een ​​excuus om je telefoon weg te gooien? Absoluut niet. Schaamte! Het is gemakkelijk te maken (of te maken). Het zal vrij lang duren. Dit is handig als u wilt overstappen naar een goedkopere oneSim Only.

Is het scherm beschadigd, gebarsten of bekrast?
De telefoon is gevallen en ziet er niet zo goed uit als voorheen. Maar hoeveel schade is het gebroken scherm? Het is essentieel om het soort schade te identificeren waarmee u wordt geconfronteerd. Is het een blessure of een schram?

Als je krassen oploopt, is er positief nieuws. Het is waar dat het minder aantrekkelijk is, maar u zult niet het gevoel hebben dat het een groot probleem is voor dagelijks gebruik. Hoe herken je krassen het beste? De beste methode is om er vanaf de zijkant een lampje op te zetten als je telefoon uitstaat. Er zijn vaak krassen. Ze verschijnen meestal na verloop van tijd, omdat uw telefoon tegen sleutels wrijft die zich in uw zak bevinden, zoals.

Daar zijn de scheuren op het scherm duidelijker. Het is een beschadigd scherm. Het is de telefoon die niet meer bestand is tegen zand, stof of water. Ook is er de mogelijkheid om jezelf te slicen, en zullen je berichten minder duidelijk zijn.

Een gebroken scherm repareren

Zit er een barst of een kras op je scherm? U kunt een wijziging aanbrengen.

Herstel je kras met tandpasta
Het is een fantastisch verhaal, maar heb je krassen op je smartphone? Dan is tandpasta de oplossing. Gebruik witte tandpasta. De beste optie is zuiveringszout. Strooi een beetje tandpasta op het beschadigde scherm en wrijf het voorzichtig in met een microvezeldoek. Zijn de krassen er na 30 minuten? Herhaal het proces totdat u het gewenste resultaat bereikt.

Het is ook een goed idee om Wondergum in huis te halen. Wrijf het op de kras en de kras zal een beetje vervagen.

Vervang het kapotte scherm zelf
Het is ook mogelijk om het beschadigde scherm zelf te vervangen als je bekwaam bent. Op een site als Wise Telecom kun je je telefoon vinden en instructies krijgen voor het vervangen van het scherm. U dient zelf een alternatief scherm aan te schaffen. Dit gebeurt vaak via deze website. Het is belangrijk op te merken dat u vaak specifieke hulpmiddelen nodig zult hebben om dit te bereiken.

Repareer het in een reparatiewerkplaats of bij de fabrikant
Ook is het mogelijk om het scherm te laten vervangen. Gebruik je een iPhone? Dan kun je naar de Apple Store gaan. Reparaties kosten tussen de 150 en 360 euro. Je kunt het scherm ook door verschillende producenten laten vervangen. Wil je je telefoon niet opsturen voor reparatie? Je kunt ook naar de reparatiewerkplaats voor je telefoon in de buurt gaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *