Hoe iPhone fotografiestijlen te gebruiken

iPhone fotografiestijlen

Hoe iPhone fotografiestijlen te gebruiken

Apple staat bekend om zijn geweldige telefooncameravaardigheden. Bij elke nieuwe iPhone- en iOS-release kun je nieuwe functies verwachten. Fotografische stijlen werden geïntroduceerd met de iPhone 13 line up. Je hebt de juiste plek gevonden als je een van de nieuwe apparaten van Apple bezit en wilt leren hoe je iPhone-fotografisch

iPhone fotografiestijlen

stijlen kunt gebruiken.

De essentiële informatie die u nodig heeft over de functie Fotografische stijlen
Apple\’s iPhone 13-lijn onthulde Photographic Styles, maar de nieuwe iPhone SE heeft deze mogelijkheid ook. Deze functie zal waarschijnlijk beschikbaar zijn in toekomstige iPhones, mogelijk met meer vermogen. Stijlen zijn geen filters. Hiermee kunt u uw afbeeldingen aanpassen in de Camera-app. We leggen de basisprincipes van fotografische stijlen uit en laten u zien hoe u uw favoriet kunt kiezen.

Aan de slag met stijlen

De standaardstijl van Apple is uw standaard iPhone-ontwerp. Als je een gewone iPhone gebruiker bent, komt deze look je waarschijnlijk bekend voor. Standard is evenwichtig en natuurgetrouw, met wat details in de schaduwen en hooglichten. Andere stijlen zijn onder meer:

Rijk contrast – Deze stijl heeft meer contrast dan de standaard. Deze selectie heeft een dramatische uitstraling en geeft u zowel donkere schaduwen als rijkere kleuren.
Levendig – Wil je je foto\’s laten knallen? Levendig heeft meer verzadiging en helderdere tonen, maar voelt nog steeds natuurlijk aan.

Warm – De Warm-stijl geeft foto\’s een warme, zonovergoten look.
Cool – Last but not least, de Cool-stijl benadrukt blauwe ondertonen om een ​​koele en humeurige uitstraling te geven.

Welke stijl je ook kiest, alle stijlen benadrukken natuurlijke huidtinten. Hiermee bereik je professionele resultaten, of je nu fotografeert met een iPhone 13 Pro Max of gewoon een selfie maakt met je iPhone 13 Mini.

Hoe u uw stijl kiest

Als dit je eerste iPhone is, zie je een opstartscherm wanneer je de Camera-app voor het eerst opent. Als je deze stap tijdens het instellen hebt gemist, navigeer dan naar Instellingen > Camera > en veeg vervolgens naar Fotografische stijlen. U kunt tussen de stijlen vegen om te zien hoe ze eruitzien. Nadat je je keuze hebt gemaakt, tik je onderaan op de knop Gebruiken.

Verander je stijl onderweg

Misschien wil je dingen veranderen, zelfs met je favoriete stijl. Rijk contrast is nodig voor dramatisch licht van je latte art. Een ochtendportret dat je wilt opwarmen met de rijke en gouden ondertoon van Warm. Met Apple kun je snel schakelen tussen stijlen.

Tik op het driedubbele vierkante pictogram in de rechterbovenhoek van de Camera-app. U kunt vervolgens door de fotografische stijlen vegen vanaf uw iPhone-camera. Je kunt de stijl niet meer veranderen als je eenmaal op de ontspanknop hebt gedrukt. Zorg ervoor dat je de juiste kiest voordat je een foto maakt.

Tips voor het gebruik van iPhone-fotografiestijlen

Wil je nog meer controle om je foto\’s er professioneel uit te laten zien? De techgigant heeft het gemakkelijk gemaakt om je camerafuncties te bedienen. Je kunt de toon en warmte voor elke stijl aanpassen door naar het gedeelte Stijl van de Camera-app te gaan (behalve Standaard, wat Apple niet toestaat). U moet ook op de hoogte zijn van het volgende:

U kunt de stijl van uw afbeelding niet meer wijzigen nadat deze is gemaakt. Filters in de Foto\’s-app en een andere bewerkings-app kunnen echter worden gebruikt om fijnere aanpassingen te maken.

Fotografische stijlen werken alleen in de standaard Camera-app en in de fotomodus. Je kunt deze presets nog niet gebruiken voor video! ).

Wil je fotografische stijlen gebruiken, maar heb je geen compatibel apparaat? Deze nieuwe functies zijn beschikbaar zonder dat u de prijs van de iPhone 14 hoeft uit te geven. Om vakkundig te vinden gerenoveerd iPhone opties, bezoek onze Shop Wise telecom!

\"iPhone

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *