Mijn Ipad doet het niet! Wat nu?

Ipad doet het niet

Ipad doet het niet

\’Mijn Ipad doet het niet\’, is helaas een zin die weleens uitgesproken wordt. Misschien heb je \’m per ongeluk laten vallen of weet je niet precies waarom hij niet meer werkt. Het is zonde om hier dan niks mee te doen of te denken ik koop wel een nieuwe! Vaak kan een Ipad toch nog gemaakt worden. Welke stappen neem je als je Ipad niet meer werkt?

Geen paniek!

Allereerst is het handig om geen paniek te krijgen. Het kan enorm frustreren als iets niet meer naar behoren werkt, maar het heeft echt geen zin om hier gestrest door te raken. Probeer rustig te blijven en probeer de volgende dingen:

  • Zet \’m uit en weer aan. Soms kan er opeens een storing zijn en loopt ie vast. Het beste is dan om \’m helemaal opnieuw op te starten.
  • Sluit \’m aan op het stroom om \’m op te laden (als ie niet nat is geworden) en laat \’m even met rust.

Als je Ipad nat is geworden dan is het handig om deze natuurlijk zo snel mogelijk te laten drogen. Leg \’m eventueel een nacht in rijst (in een luchtdichte zak), zodat daar het water in trekt en kijk de volgende dag wat de status is. Het is handig om het echt een dag de tijd te geven, soms is dat voldoende om \’m weer aan de praat te krijgen.

Ipad doet het niet, scherm stuk?

Als je scherm stuk is, dan heb je niet veel opties. Het beste is dan om de Ipad naar een reparateur te brengen. Die kan vaak gelijk zien of het nog de fixen is of niet. Zorg dat je dit altijd bij een professional laat doen, zoals bij Mashal Telecom. Dan weet je zeker dat je er alles aan doet om \’m weer als de oude te krijgen!

Welke Ipad heb je?

Als je de hulp van een professional inschakelt, dan moet je goed weten welke Ipad je hebt. Zo kun je beter geholpen worden namelijk. Voor sommige Ipads zijn andere technieken of producten nodig om deze te fixen. Je kunt ook op de website kijken welke reparaties worden uitgevoerd voor welke Ipad, zo zie je gelijk of je verder geholpen kunt worden.

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *