Blijf er niet te lang mee appen

Over één ding zijn we het eens: je telefoon is je heilig. Voordat je het weet gebruik je je toestel eigenlijk de hele dag door. Want die ene vriend of vriendin wil nog een antwoord via WhatsApp, of je krijgt een geinige video doorgestuurd van een collega. Ook als je je telefoon puur gebruikt voor werk ben je er tegenwoordig van afhankelijk. Maar wat nou als je even niet uitkijkt en je je telefoon uit je handen laat vallen? Als je telefoonscherm stuk gaat, laat het dan om deze redenen snel maken!

Scherpe barsten

Hoe je het ook wendt of keert, je telefoonscherm is glas en als dat stuk gaat versplintert het en wordt het vlijmscherp. Veel mensen blijven hun telefoon dan alsnog gebruiken, want de wereld staat niet stil. Maar terwijl ze met de vingers over het scherm heen glijden, gebeurt het: ze snijden hun vingers lelijk open. Laat jou dat niet gebeuren en zorg direct voor een scherm reparatie.

Je telefoon gaat raar doen

Of je nou een barst krijgt in het scherm van je laptop, tablet of telefoon, een elektrisch apparaat kan kuren gaan vertonen als dat gebeurt. Zo wordt de touchscreen minder gevoelig, doet het scherm het soms ineens niet meer omdat het contact niet goed meer wordt gemaakt en soms weet het apparaat even niet wat die nou eigenlijk moet doen. Gaat het telefoonscherm stuk, dan brengt dat storingen teweeg.

Garantie

Als je telefoonscherm stuk is, dan kan dat ervoor zorgen dat de garantie vervalt. Stel dat je telefoon nou erg nieuw is, een barst in je scherm is zo gebeurd. Als je te lang blijft doorlopen met een kapot telefoonscherm, dan zorgt dat ervoor dat er schade kan ontstaan. Denk aan bijvoorbeeld water of vocht dat naar binnen komt druppelen en de telefoon ernstig ontregelt. Maar ook als de telefoon blijvende schade heeft door een gebarsten telefoonscherm, dan vervalt de garantie.

Als specialist in alles op het gebied van smartphones kunnen wij jouw telefoon weer zo goed als nieuw krijgen als er iets aan mankeert. Wij herstellen niet alleen je scherm, maar ook als je telefoon erg traag is en wel een boost kan gebruiken ben je bij ons aan het juiste adres. Neem met ons contact op en wij helpen je graag verder!