Bescherm je telefoon en tablet

Als je een nieuwe of refurbished telefoon of tablet hebt, dan is de eerste kras op het scherm of de eerste beschadiging aan de telefoon of tablet zelf altijd wat pijnlijk… Je wilt ‘m natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Er zijn een aantal manieren om dit te doen. Het is handig dit gelijk bij aanschaf te regelen, zodat er dus echt geen enkele kras op kan komen! Bescherm je telefoon en tablet goed.

Bescherm je telefoon en tablet met een hoesje

Een hoesje is een ideale manier om je gehele telefoon of tablet te beschermen. Het hoesje zit er namelijk helemaal omheen. Zo kun je je telefoon makkelijk in je zak doen of los in je handtas gooien zonder dat je bang hoeft te zijn dat ie beschadigt. Er zijn tegenwoordig tal van hoesjes te vinden. Zo zijn er knappe exemplaren van leer, maar vind je ook goedkopere varianten die van plastic gemaakt zijn. Zoek je een hoesje voor een kind? Dan is een leuk plaatje altijd goed!

Bescherming beeldscherm

Als je in elk geval je beeldscherm wilt beschermen, neem dan een zogenaamd screenprotector. Dit is een plastic laagje die over je telefoonscherm geplakt wordt. Het zorgt ervoor dat krassen niet doordringen in de telefoon zelf. Je kunt een screenprotector op je telefoon laten zetten door bijvoorbeeld Mashal Telecom.

Mocht je je telefoon niet willen beschermen, omdat je dat niet zo mooi vindt staan, zorg er dan voor dat je extra goed op je telefoon of tablet let. Bescherm je telefoon en tablet van losse sleutels in je handtas en zorg dat je er voorzichtig mee om gaat als je deze gebruikt. Ook zou je kunnen overwegen om bij schade te kijken of je deze kan fixen. Bij Mashal Telecom kunnen tal van reparaties uitgevoerd worden. Ook kun je voor een refurbished telefoon of tablet te gaan, deze is namelijk veel goedkoper en voelt als nieuw!