Wie zijn wij?

Snel & deskundig hulp nodig bij schade aan uw mobiele telefoon of Tablet?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wise Telecom is de telefoonspecialist in Den Haag en omgeving. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van GSM en Smartphone reparaties staat Service, Specialisme en Klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel.

Bij Wise Telecom kunt u terecht voor kwalitatieve telefoons, een ruim assortiment aan telefoon accessoires en snelle, nauwkeurige reparaties. Door een grote expertise op het gebied van defecten in o.a. Apple, Samsung en HTC smartphones en tablets kan uw telefoon in de meeste gevallen binnen een uur gerepareerd worden. Dit komt, omdat we 95% van alle onderdelen op voorraad hebben. Tevens repareren we ook uw PC & Mac.

Wij zijn actief in heel de provincie Utrecht en repareren Telefoons & Tablets in de regio’s Montfoort, Mijdrecht, Den Haag, Lopik, Oudewater, Amersfoort, Baarn, Bunnik, Bunschoten, De Bilt, De Ronde Venen, Eemnes, Renswoude, Rhenen, Soest, Stichtse Vecht, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Houten, IJsselstein, Leusden, Lopik, Den Haag, Nieuwegein, Oudewater, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg en Zeist.

Diensten & ervaring

0
Telefoon & Tablet Reparatie
0
Software Reparatie
0
Simlock Verwijderen