Refurbished smartphone kopen? Dit zijn de voordelen!

Refurbished smartphone

Waarom perse voor nieuw gaan?

Iedereen wordt steeds milieubewuster. Mensen scheiden netjes hun afval, maken hun huis energiezuinig en kopen het liefst een schone auto. Waarom zou je dan altijd maar voor een nieuwe telefoon moeten gaan terwijl een refurbished smartphone net zo goed is? Dit zijn de voordelen!

Stukken goedkoper

Het meest belangrijke is vanzelfsprekend wel de prijs. Je kunt nog zoveel geven om de wereld, de inhoud van je portemonnee is niet oneindig natuurlijk. Als je dan toch een mooie telefoon wilt hebben die het goed doet, ga dan voor refurbished. Je betaalt namelijk verre van de originele prijs en jouw aankooppunt zorgt ervoor dat jouw telefoon werkt als een tierelier. Dat scheelt een hoop!

Garantie

Ook al is de telefoon in het verleden al eens door iemand anders gebruikt, van een refurbished smartphone mag je gewoon verwachten dat die goed werkt. Daarom krijg je daar ook garantie op. Vraag voor aanschaf naar de voorwaarden hiervan. Je telefoon is namelijk helemaal opgelapt en gereviseerd. Zo goed als nieuw dus!

Schade? Kom langs!

Er kan altijd een ongelukje gebeuren met je telefoon. Je gebruikt het toestel immers dagelijks en het gaat mee tijdens alle uitstapjes. Als je telefoonscherm stuk gaat, dan kun je verwachten dat er een nieuw scherm op geplaatst kan worden zodat je telefoon vervolgens weer een lange tijd mee kan. Geen uitverkochte, niet leverbare onderdelen of vage reparaties. Bij jouw aankooppunt wordt je professioneel geholpen!

Mooie merken

Een refurbished smartphone hoeft niet perse een onbekend merk te zijn. Je kunt opgeschoonde mobiele telefoons van heel veel topmerken krijgen zoals iPhone, Samsung, Huawei en Sony. Het duurt altijd wel even voordat er helemaal geen hoesjes en andere accessoires te krijgen zijn voor een telefoon dus voorlopig heb je keus genoeg!

Bij ons kun je niet alleen terecht voor strakke refurbished smartphones en tablets, maar ook voor schermreparaties, service en onderhoud. Wij zijn jouw erkende specialist! Kom langs of maak online een afspraak, zodat je snel weer met een mooie telefoon of tablet bereikbaar bent.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *