HOE KRASJES VAN JE SAMSUNG S20 PLUS SCHERM VERWIJDEREN

Samsung S20

Op een gegeven moment hebben we allemaal de fout begaan om onze dure Samsung S20 smartphone zonder schermcover in de jaszak/portemonnee/rugzak te gooien, alleen om boos te worden van woede toen we een kras op het scherm zagen.

Ja, het is waar… We hebben het allemaal meegemaakt!

De eerste gedachte die in je opkomt, is om je telefoon helemaal te vervangen! Dit zal echter het probleem dat zich al heeft voorgedaan niet stoppen.

Uiteindelijk verhoogt het alleen maar de kosten voor u, evenals de ongewenste kans dat dit opnieuw gebeurt …!

wise telecom – uw vertrouwde mobiele reparatiewerkplaats bij u in de buurt. Je denkt dat dit een probleem is dat kan worden opgelost. Tot uw grote vreugde heeft het apparatuur nodig die direct beschikbaar is, zowel thuis als in uw dichtstbijzijnde winkel!

Hun reparatiespecialisten voor telefoons bieden deze hacks om krassen op je dure Samsung S20-smartphone te verwijderen.

Gebruik TANDPASTA

Stap 1 – Breng wat tandpasta aan op een stuk tissue en wrijf het op het gebied dat door je telefoon is bekrast.

Stap 2 . Nadat je de pasta op je apparaat hebt aangebracht, laat je deze ongeveer 2 minuten intrekken. Vervolgens kunt u een schone, in water gedrenkte tissue aanbrengen om eventuele tandpastaresten op het scherm van uw smartphone weg te spoelen.

STAP 3 Nadat je de tandpastaresten hebt schoongemaakt, kijk je goed om te bepalen of je de krassen hebt verwijderd. Als er echter krassen achterblijven, moet u de procedure herhalen.

Ook kunt u denken aan het aanschaffen van een kwalitatief krasverwijderaar

Er zijn topkrasverwijderaars voor smartphones die zowel op internet als offline beschikbaar zijn. Enkele van de meest populaire zijn Novus Scratch Out, Displex en zelfs Displex.

Stap 1 is om het scherm van uw Samsung S20-apparaat grondig af te vegen met een schone microvezel om eventueel aanwezig vuil, vingerafdrukken en stof te verwijderen. Laat het scherm daarna een paar minuten drogen.

Stap 2: Nadat het scherm is opgedroogd, kunt u een klein deel van het krasverwijderingsmiddel op schone microvezel gebruiken, of misschien een klein bufferkussentje, en vervolgens voorzichtig aanbrengen op het gebied dat is bekrast.

Stap 3 – Blijf het gedurende 5 tot 7 minuten in cirkelvormige bewegingen aanbrengen. Als u echter ontdekt dat de aanwezige krassen te diep zijn, moet u mogelijk de hoeveelheid tijd verlengen en de oplossing gedurende 10 minuten blijven aanbrengen op het gebied dat is bekrast.

Stap 4 – Nadat het bovenop het getroffen gebied is geplaatst, gebruikt u een droge en schone doek om de resten van het scherm te verwijderen. Meestal kan de oplossing voor het verwijderen van krassen de zichtbare krassen wegnemen.

Maar er zijn krassen die wat meer moeite vergen. Als u merkt dat uw telefoon zichtbare krassen op het display heeft, moet u een andere oplossing toepassen.

 

Bent u nog steeds niet tevreden Bent u tevreden met de resultaten?

Neem contact op met onze bekwame technici die hoogwaardige Samsung S20 Plus scherm reparaties kunnen bieden tegen industriestandaardprijzen.

Wise telecom is uw alles-in-één oplossing voor alle Android- (en iOS-)reparaties aan uw apparaat in Brisbane. Onze reparateurs gebruiken originele reserveonderdelen met een garantie van 12 maanden.

Als je een ervaren Samsung S20 Plus reparatieservice in Brisbane nodig hebt om die lelijke krassen te repareren, neem dan nu contact met ons op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *