Simlock verwijderen, hoe doe je dat?

simlock verwijderen

Simlock verwijderen

Wil je de simlock verwijderen van je telefoon? Dit is een handeling die niet zomaar kan. En dat is maar goed ook! Anders zou iedereen elke telefoon zomaar kunnen unlocken, en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ook kan de manier van unlocken per land/provider verschillen. Hoe je de simlock kunt verwijderen lees je hieronder.

Telefoon met simlock

Vaak krijg je een telefoon met simlock, als deze gecombineerd is met een abonnement. De provider zorgt dat er een simlock op het toestel staat, zodat deze niet zomaar door een ander gebruikt kan worden. Dit is extra veilig en geeft natuurlijk ook wat garantie aan de provider van de telefoon en simkaart.

Simlock verwijderen

Wettelijk mag je een toestel een jaar nadat de simlock erop zit, laten verwijderen. Dit kan handig zijn als je echt niet elke keer je wachtwoord wilt onthouden of als het om een andere reden makkelijker is. Om je simlock te verwijderen kun je contact opnemen met de provider. Sneller is om dit te laten doen door Mashal Telecom. Het team van Mashal Telecom heeft al van veel telefoons de simlock verwijderd en kan dit dus ook voor jou snel bewerkstelligen. Zo ben je snel van die code af en kun je weer gebruikmaken van je telefoon, welke dit ook is. Mashal Telecom kan van elke telefoon de simlock verwijderen! Wel hangt dit af van een paar dingen, namelijk:

  • Welk type of model je hebt
  • Land van de oorspronkelijke simkaart

Mocht je niet precies weten wat het land van de oorspronkelijke simkaart is, dan is het handig om dit te laten nakijken door Mashal Telecom. Je hoort in de winkel hoeveel het ongeveer gaat kosten om dit te laten doen. Ook kun je contact opnemen voor meer informatie. Het is handig om te weten waar je aan toe bent als je dit wilt laten doen.

 

\"Simlock

1 gedachte over “Simlock verwijderen, hoe doe je dat?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *