Kies uw smartphone:

Is uw smartphone erg traag geworden of functioneert deze zelfs helemaal niet meer? Een smartphone reparatie is waarschijnlijk de beste optie voor u wanneer uw toestel trager functioneert dan voorheen of zelfs helemaal niet meer werkt. Kom daarvoor gerust langs in onze winkel in Strijen. De deskundige experts van Wise Telecom helpen u dan gelijk verder. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom. Natuurlijk werken wij alleen met onderdelen van topkwaliteit. Mocht de reparatie iets langer duren dan wenselijk, dan bieden we u kosteloos een leentoestel aan. Zo zit u in geen geval zonder smartphone!

Voordelen smartphone reparatie

Een smartphone is een ingenieus apparaatje met veel functionaliteiten. Dat biedt veel mogelijkheden en voordelen, maar natuurlijk zijn er ook veel dingen die defect kunnen gaan. Mochten deze defecten niet met het blote oog (zoals een barst in het scherm) zichtbaar zijn, dan wordt de smartphone al snel als kapot bestempeld waarna een nieuw toestel wordt aangeschaft. Vaak is dat onterecht. En onnodig ook. Het laten repareren van uw smartphone biedt meer voordelen dan veel mensen denken. Zo zijn de kosten van een reparatie meestal beperkt, in ieder geval lager dan de aanschaf van een nieuwe telefoon. Verder wordt het merendeel van de reparaties snel uitgevoerd en zit hier een garantie op van drie maanden. Tenslotte is het zinvol u te beseffen dat een smartphone reparatie beter is voor het milieu dan het aanschaffen van een nieuw toestel. Dit scheelt namelijk flink in de grondstoffen die nodig zijn en de CO2-uitstoot die vrijkomt bij het produceren en naderhand het vernietigen van een smartphone.

Smartphone reparatie voor nagenoeg alle merken

Wanneer u uw smartphone wilt laten repareren, dan zit u bij Wise Telecom hoe dan ook goed. Daarbij bedoelen we: voor smartphones van alle bekende merken voeren we deze reparaties uit. Hierboven ziet u welke merken dat zoal zijn. Ziet u het merk van uw smartphone er onverhoopt niet tussen staan? Niets aan de hand. Neem gerust even contact met ons op, want de kans is groot dat we uw toestel toch kunnen repareren.

Meest voorkomende telefoon reparaties

Iphone 7

Scherm Reparatie = €130,00

Accu Reparatie = €50,00

Home Knop = €69,95

Samsung A5(2015)

Glas Reparatie (Roze) = €135,00

Glas Reparatie (Blauw) = €135,00

Glas Reparatie (Goud) = €135,00

Iphone 8

Scherm Reparatie = €140,00

Accu Reparatie = €55,00

Home Knop = €69,95

Samsung A8(2018)

Glas Reparatie = €135,00

Accu Reparatie = €64,95

Achterkant Origineel = €59,95